We are a
The Hague based
graphic design
agency

We are Ribbonwood
Graphic Design

Wij vinden dat communicatie duidelijk en helder moet zijn. Communicatie moet prikkelen en aanspreken. En wij vinden dat communicatie resultaat moet opleveren.
Met een gezonde passie en frisse eigenwijsheid ontwikkelen wij al bijna 10 jaar communicatiemiddelen voor zowel online als offline media.
Onze focus ligt op het uitwerken van een visuele identiteit voor een merk.

Onze kracht ligt in het creĆ«ren de ‘look ’n feel’ voor een merk op basis van de merkidentiteit. Wij ontwerpen logo’s en vertalen deze naar huisstijl items. Tevens ontwerpen en ontwikkelen wij (responsive) websites bij voorkeur in WordPress. Wij worden steeds vaker gevraagd om voor merken de gehele merkidentiteit te ontwikkelen. Hierbij kijken we goed naar het verhaal, propositie en de doelstellingen van het merk.

brainbossabout
bag
schermafbeelding-2021-02-23-om-10.03.29
dishbeeld3
2
schermafbeelding-2019-10-10-om-15.16.48
03
fmn-app-2
hvc-tas

Nice to meet you!

Hello. Ik ben Rolf Lindhout. Een grafisch ontwerper met een passie voor innovatieve merkidentiteiten. Ik heb gewerkt bij Fitzroy Amsterdam, B+ Rotterdam, Storeage Amsterdam, Mountain Design en Voiceworks.

Ik word enthousiast van merken die slim en echt zijn. Uitgaan van hun eigen kracht. Ik hou van creatieve oplossingen die passen bij de kernwaarde van het merk. Ik vind gelaagdheid belangrijk omdat dit brein prikkelt.

Mijn skateboarding lifestyle is nog steeds een onderdeel van mijn dagelijks leven, ik vind deze lifestyle nog altijd spannend, vernieuwend en authentiek. Er zijn altijd nieuwe merken, nieuwe ontwerpen en nieuwe tricks.