We are a
The Hague based
graphic design
agency

We are Ribbonwood
Graphic Design

Wij ontwerpen en ontwikkelen logo’s, huisstijlen, websites en andere communicatiemiddelen voor eigenlijk alle soorten bedrijven. Samen met de klant kijken we naar de juiste oplossing en wat het het beste resultaat oplevert.
In alle gevallen kijken we naar het merk en waar ze voor staat. Hoe ziet het merk eruit en wat kan er beter/anders.
Een merk wil opvallen, onderscheiden. Een merk wil zich laten zien. Een merk wil binding met de doelgroep.

Wij vinden dat communicatie duidelijk en helder moet zijn. Communicatie moet prikkelen en aanspreken.
Met een gezonde passie en frisse eigenwijsheid ontwikkelen wij al 15 jaar communicatiemiddelen voor zowel online als offline media.

Onze kracht ligt in het creëren de ‘look ’n feel’ voor een merk op basis van de merkidentiteit. Wij ontwerpen logo’s en vertalen deze naar huisstijl items. Tevens ontwerpen en ontwikkelen wij (responsive) websites bij voorkeur in WordPress. Wij worden steeds vaker gevraagd om voor merken de gehele merkidentiteit te ontwikkelen. Hierbij kijken we goed naar het verhaal, propositie en de doelstellingen van het merk.

brainbossabout
bag
schermafbeelding-2021-02-23-om-10.03.29
dishbeeld3
2
schermafbeelding-2019-10-10-om-15.16.48
03
fmn-app-2
hvc-tas

Nice to meet you!

Hello. Ik ben Rolf Lindhout. Grafisch ontwerper, creatief, technisch, ambachtelijk, kleurrijk, down to earth. Mijn ervaringen en kennis heb ik opgedaan bij o.a. Fitzroy Amsterdam, B+ Rotterdam, Storeage Amsterdam, Mountain Design en Voiceworks.

Merken die zich onderscheiden heb ik bewondering voor. Net als slimme, creatieve oplossingen die passen bij de kernwaarde van het merk. Het creëren van gelaagdheid in vormgeving is een onderdeel dat in al mijn ontwerpen terug komt.

Mijn skateboarding lifestyle is nog steeds een onderdeel van mijn dagelijks leven, ik vind deze lifestyle nog altijd spannend, vernieuwend en authentiek. Er zijn altijd nieuwe merken, nieuwe ontwerpen en nieuwe tricks.

Een merk is altijd in beweging. De identiteit van het merk moet mee bewegen. Wij helpen onze klanten met het ontwikkelen van communicatiemiddelen die aansluiten op deze bewegingen.